Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende stageplaats?

13/02/2015

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires!
 
Wij hebben weer plaats voor enthousiaste teamplayers met een brede algemene ontwikkeling en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Klantgerichtheid, flexibiliteit, stressbestendigheid en zelfstandigheid zijn eigenschappen die bij ons hoog in het vaandel staan.

Wie zijn wij?
AVIAREPS Tourism is een een full service communicatie
adviesbureau en onderdeel van het wereldwijde AVIAREPS-netwerk. Ons bureau is gevestigd op Schiphol (goed bereikbaar per openbaar vervoer) en gespecialiseerd in communicatiewerkzaamheden voor partners in de reisbranche. Met als speerpunten pers & pr, representatie, (e)marketing. Ons bedrijf heeft een informele werksfeer en momenteel zijn er ca. 20 medewerkers werkzaam. We delen ons kantoor met ons zusterbedrijf Aviareps Airline Management.


Onze opdrachtgevers
Wij hebben opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren binnen de reisbranche, zowel profit als non-profit. Zo werken wij voor veel verkeersbureaus, zoals Graubunden, Oman en Noorwegen, maar ook voor vervoersmaatschappijen en touroperators. Voor een compleet overzicht van onze klanten zie www.aviarepstourism.nl
Als onderdeel van de samenwerking met verkeersbureaus is ons bureau voor een aantal bestemmingen (landen en steden) het vertegenwoordigende verkeersbureau in Nederland. Dat geldt bijvoorbeeld voor Oman en Las Vegas.


Wat bieden wij?
We bieden een veelzijdige stageplaats voor een enthousiaste HBO-student Toerisme of communicatie. Werkzaamheden zijn onder meer: het assisteren bij de organisatie van evenementen, het uitvoeren van onderzoeken, het opstellen van persberichten, het schrijven van teksten, het verrichten van redactionele taken, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van mailings. De stagiair(e) neemt plaats in een accountteam bestaande uit meerdere consultants. Binnen de teams wordt gewerkt met eigen klanten en opdrachten. Bij geschiktheid krijgt de stagiair(e) een grote mate van zelfstandigheid.


Heb je interesse? Neem dan contact op met je stagebureau of stuur ons een beknopte sollicitatiebrief met cv. Deze kan worden gestuurd naar:


AVIAREPS Tourism
t.a.v. afdeling personeelszaken
Beechavenue 104
1119 PP Schiphol-Rijk
Mailen kan ook naar: infoNL@aviareps.com

Meer informatie: www.aviarepstourism.nl