Werken bij AVIAREPS

De collega’s in het team van Aviareps hebben een uiteenlopende achtergrond. Ervaring werd zowel aan bureauzijde (pr bureau, incentivebureau), aan klantzijde (touroperating, retail, verkeersbureau, vervoersmaatschappij) als in de journalistiek opgedaan. Maar altijd met een focus op de reisbranche, communicatie & media of een combinatie van beiden. En veelal met een internationaal focus. 

Het werken bij Aviareps kenmerkt zich vooral door onze no nonsense mentaliteit. We willen de dingen die we voorstellen en bedenken ook zo uitvoeren. Dus plannen zijn vooral uitvoerbare plannen. Met een concreet en meetbaar resultaat als doel. Niet alleen zeggen maar vooral doen.
De lijnen zijn kort, de organisatie plat en verantwoordelijkheden worden gedeeld of gedelegeerd. Met een open deur policy en gevoel voor andere procedures, andere culturen en flexibiliteit. Het is het onvoorspelbare in ons werk dat ons aanspreekt. Geen dag is dezelfde of voorspelbaar. Met de nodige hectiek, met uitdagingen en vooral veel afwisseling. We verlangen veel van onszelf en onze collega’s. Daar staat een goede honorering, aandacht voor zaken rondom het werk en veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en eigen inbreng tegenover. 


Vacatures bij ons bureau staan op deze pagina vermeld. Ook als er geen vacatures zijn, maar als het werken bij en de aard van ons bureau je aanspreken, nemen we een ‘open sollicitatie’ graag en vertrouwelijk in portefeuille.


Vacatures