Holland America Line is voor de 20e keer uitgeroepen tot de best gewaardeerde cruisemaatschappij

Holland America Line is voor de 20e keer uitgeroepen tot de best gewaardeerde cruisemaatschappij

Schiphol-Rijk, 30 januari 2013 —  De leden van de World Ocean & Cruise Liner Society (WOCLS) hebben Holland America Line voor de twintigste keer uitgeroepen tot de best gewaardeerde cruisemaatschappij in hun jaarverslag Best Cruise Value Awards.

Daarnaast ontving Holland America Line zeer goede beoordelingen voor de categorieën High- Deluxe, 5-Star Plus en Large Ships die onderdeel zijn van de premium cruise-ervaring. 

“Dat we al twee decennia lang deze prijs winnen is een ongelofelijke prestatie voor Holland America Line en een bewijs van onze harde en toegewijde manier van werken om onze gasten te voorzien van de best mogelijke cruise- ervaring,” aldus Richard Meadows, executive vice president, marketing, sales and guest programs. “We zijn ontzettend vereerd dat zo’n gerespecteerde groep reizigers onze inzet op deze manier erkent. Uiteraard blijven we investeren in de ontwikkeling van ons product en merk.”

WOCLS bestaat uit duizenden ervaren cruisereizigers die gemiddeld genomen twee keer per jaar op cruisevakantie gaan. De vereniging beoordeelt alle cruiserederijen jaarlijks. In de maandelijkse publicatie van Ocean & Cruise News stond: “Een van de belangrijkste redenen dat Holland America Line opnieuw als winnaar uit de bus komt, komt vooral doordat de rederij extra moeite doet voor hun gasten en aandacht besteedt aan bepaalde faciliteiten die andere cruise rederijen vaak voor lief nemen of te duur vinden om in te investeren.”

“Holland America Line heeft hun gasten te allen tijden meer geboden dan vergelijkbare cruisemaatschappijen en ze bieden absoluut extra toegevoegde waarde met hun cruises voor hun gasten,” schreef Thomas Cassidy, redacteur van Ocean & Cruise News. “Gasten profiteren niet alleen van het gemak en plezier van de extra geboden faciliteiten aan boord, maar Holland America Line biedt deze services ook kosteloos aan, waardoor de gasten echt waar voor hun geld krijgen.”

WOCLS laat weten: “Holland America Line’s upgrades, het onberispelijke uiterlijk van de schepen, de vriendelijke Indonesische en Filippijnse bemanning, de tijd en moeite die wordt besteed aan het trainen en begeleiden van het personeel, de uitgebreide keuze aan diner menu’s in het restaurant, alternatieve restaurants en lido en alle kleine extra’s zoals, canvas tassen, warme hors d’ oeuvres tijdens het cocktailuurtje, gekoelde bierglazen, gratis ijsjes en de mogelijkheid om laat te lunchen als het schip voor anker in een haven ligt. Al deze factoren dragen bij aan de criteria waarop de vereniging de beste gewaarde cruisemaatschappij van het jaar selecteert. 

Dat Holland America Line ook wint in de categorie High-Deluxe, 5-Star-Plus en Large Ships komt volgens WOCLS doordat de cruisemaatschappij, ondanks het aanbieden van dezelfde prijzen als vergelijkbare cruisemaatschappijen, net die sfeer en service aan boord aanbiedt op al hun schepen, waardoor ze een hogere waardering krijgen dan andere cruisemaatschappijen in deze categorie. 

Voor meer informatie over Holland America Line cruises en alle reisschema’s, kijk op de
Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl of bel 0800-7245 425
___________________________________________________________________________
Noot voor de redactie (niet voor publicatie): meer informatie via Aviareps Tourism, 020 – 654 15 65, Tanja Oldeweghuis, toldeweghuis@aviareps.com. Kijk voor meer informatie, tarieven, aanbiedingen en beschikbaarheid op de website www.hollandamerica.nl. Volg Holland America Line ook op Twitter, Facebook en het Holland America Blog. Directe toegang tot de sociale media via www.hollandamerica.nl

Over Holland America Line [een onderdeel van Carnival Corporation]

De vloot van Holland America Line beschikt over 15 schepen met meer dan 500 cruises naar 415 havens in 98 landen, territoria of dependances. Een tot 110-daagse vaarroutes bezoeken alle zeven continenten en hoogtepunten, zoals Antartica, Zuid Amerika, Australië/Nieuw-Zeeland en Azië: een ‘Grand World Voyage’ en populaire routes naar havens in de Caribbean, Bermuda, Alaska, Mexico, Canada/New England, Europa en het Panama kanaal. Op alle schepen van Holland America Line zijn hoogstaande services en faciliteiten onder de naam Signature of Excellence geïntroduceerd. Met dit programma is een totale investering gemoeid van $ 540 miljoen. Aan boord vindt de gast onder meer het Culinary Arts Center, dit is een showkeuken waar meer dan 60 internationale chef-koks en culinaire experts kookdemonstraties en kookworkshops voor de gasten verzorgen. Andere elementen van Signature of Excellence zijn bijvoorbeeld het Explorations Café in samenwerking met The New York Times en de Digital Workshop met Windows.

World's Leading Cruise Lines

Als best beoordeelde en meest vooraanstaande cruisemaatschappij ter wereld is Holland America Line lid van de exclusieve alliantie World's Leading Cruise Lines. Tot deze alliantie behoren ook: Carnival Cruise Lines, Cunard Line, Princess Cruises, Costa Cruises en Seabourn. www.worldsleadingcruiselines.com

30/01/2013