Maffia Museum viert eerste verjaardag

Maffia Museum viert eerste verjaardag

Maffia Museum viert eerste verjaardag

The Mob Museum in Las Vegas viert donderdag 14 februari 2013 haar één jarig bestaan. In minder dan een jaar tijd is het Nationaal Museum van Georganiseerde Criminaliteit en Rechtshandhaving uitgegroeid tot een wereldwijde must-see attractie in Las Vegas. The Mob museum heeft het afgelopen jaar meer dan 200.000 bezoekers ontvangen vanuit de hele wereld.

Sinds de opening op 14 februari 2012 heeft het maffia museum meerdere onderscheidingen en prijzen mogen ontvangen, waaronder ‘Beste Museum 2012’ door het Nevada magazine, ‘Beste nieuwe museum 2012’ door Seven Weekly Magazine en ‘Beste plek om toeristen mee naar toe te nemen’ door Las Vegas Weekly Readers Choice Awards.

The Mob is meer dan een museum alleen. Zo bieden ze consumenten uitstekende mogelijkheden voor een onvergetelijk feest of andere evenement. Alleen al in het eerste jaar faciliteerde het museum meer dan veertig speciale evenementen, waaronder bruiloften, recepties en zakelijke evenementen.

Meer informatie over het museum is te vinden op: www.themobmuseum.org


Las Vegas verwelkomt ‘s werelds eerste Nobu hotel

‘s Werelds eerste Nobu hotel opent op vier februari 2013 haar deuren in Las Vegas. Dit unieke boutique hotel combineert het eerste Nobu Hotel met het grootste Nobu restaurant en lounge op de Las Vegas Strip. Het hotel in Japanse stijl, is te vinden in het Caesars Palace Resort en is daarmee gevestigd in het centrum van de ‘entertainment hoofdstad van de wereld’.

Het Nobu hotel en restaurant zijn ontworpen door David Rockwell, de bekende en bekroonde ontwerper uit New York City. Hij ontwierp het hotel op persoonlijke uitnodiging van de beroemde Chef-kok Nobu en  Hollywood ster Robert DeNiro. Het nieuwe juweeltje van Caesars Palace strekt zich uit over een oppervlakte van ruim 1200m2 en biedt haar gasten ruim 180 kamers en suites, elk voorzien van een spectaculair uitzicht over de Strip.

Met de opening van het nieuwe Nobu hotel, restaurant en lounge kunnen bezoekers aan Las Vegas van een nieuwe vorm van luxe, ontspanning en culinaire hoogstand genieten.

Meer informatie over het Nobu hotel is  te vinden op: www.totalrewards.com/nobu


Sir Elton John binnenkort terug in Vegas

In april en mei 2013 is Elton John wederom in The Colosseum in het Caesars Palace Resort te zien, met zijn show ‘The Million Dollar Piano’. Na zijn succesvolle show ‘The Red Piano’ in 2009 met maar liefst 241 uitverkochte shows, keert de wereldberoemde zanger en performer terug naar Vegas met zijn nieuwste show. De naam van zijn show ‘The Million Dollar Piano’ is een verwijzing naar zijn piano, die door Yamaha voorzien is van 68 LED videoschermen; spektakel gegarandeerd.

Sir Elton John is een van de best verkopende solo artiesten aller tijden, met 35 gouden en 25 platina albums en 29 opeenvolgende top 40 hits. Hij verkocht meer dan 250 miljoen platen wereldwijd. Elton wordt begeleid door zijn band, met onder andere Davey Johnstone op gitaar, Matt Bissonette op bas, John Mahon op percussie en Nigel Olsson op drums, met een speciaal optreden van percussionist Ray Cooper.

Meer informatie over de show, tickets, data en tijden is te vinden op: www.thecolosseum.com

   
Drie Las Vegas resorts meest ‘geliked’ op facebook

Het Aria Resort, MGM Grand en Bellagio staan in de top 10 van meest ‘geliked’ hotels van Amerika, zo blijkt uit onderzoek van PageData een onderzoekinstituut naar Facebook gebruik wereldwijd. Het Aria Resort staat op de vierde plek met een totaal van 409,109 likes. Het MGM Grand staat met een totaal aantal likes van 372,894 op de achtste plek en Bellagio is met 269,640 likes op de negende plaats terug te vinden.

De top tien is gebaseerd op het aantal facebook likes in de categorie ‘Amerikaanse Hotels’. Door het geven van relevante en tijdige informatie, nuttige tips en weetjes en het creëren van interactie proberen de hotels en resorts zoveel mogelijk likes te genereren.

Op de wereldwijde ranglijst van facebook ‘likes’ is het Aria Resort terug te vinden op de zesde plek en Bellagio op de negende plek.

Meer informatie over het Aria Resort is te vinden op: www.arialasvegas.com
Informatie over MGM Grand is te vinden op: www.mgmgrand.com
Informatie over Bellagio is te vinden op: www.bellagio.com

25/01/2013