Spannende guerrillacampagne Zuid-Zweden

Spannende guerrillacampagne Zuid-Zweden

In april en mei 2012 brengt VisitSweden de regio Zuid-Zweden op spannende guerrillawijze onder de aandacht met de campagne: Zuid-Zweden, iets anders! De Nederlandse reiziger boekt over het algemeen last-minute een trip naar Noord-Europa en dit biedt volop mogelijkheden om de charmes van Zuid-Zweden de komende weken op verrassende wijze te presenteren.

VisitSweden nodigt je uit voor een ‘fika' op woensdag 18 april 2012
Locatie: restaurant 'Iets anders' in Noordwijk, De Grent 30
Tijdstip: 11.00-13.00 uur
Waarom: Landelijke primeur: kick off guerrillacampagne Zuid-Zweden, iets anders!
Unieke ervaring: Fika, koffietijd op zijn Zweeds
En ook: overleg planning/thema's persreizen naar Zuid-Zweden


Zweden staat steeds vaker op het vakantieverlanglijstje van Nederlandse toeristen. De belangrijkste doelgroep voor VisitSweden is actieve families op zoek naar (kampeer)avontuur en natuur. Zuid-Zweden is een goede bereisbare en mooie bestemming, dichterbij dan bijvoorbeeld het zuiden van Frankrijk, Italië of Spanje. Door de guerrilla-activiteiten ervaart de Nederlandse consument op diverse locaties in Nederland hoe dichtbij Zuid-Zweden is en dat Zuid-Zweden zo'n verrassende bestemming is om vakantie te vieren.


Wil je eens iets anders op een woensdagochtend en als eerste op de hoogte zijn van opvallend toerisme nieuws?! Meld je dan gauw aan voor onze fika op 18 april 2012 via svanderwulp@aviareps.com of 020-654 15 65.


Med vänlig hälsning,
Met vriendelijke groet


Stefanie van der Wulp
Consultant Aviareps Tourism


Pauline van den Brandhof
PR Manager VisitSweden

06/04/2012